• Offerteformulier

    Elke opdracht op het gebied van reclame, vormgeving of strategie begint met een passende offerte. Roland Borg hoort graag wat uw wensen zijn. Als u het offerteformulier invult dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.

Over Roland

Achtergrond

Na mijn grafische opleidingen ben ik gaan werken bij verschillende uitgeverijen. Ik heb hier veel geleerd en het was een leuke tijd. Maar na enkele jaren was het tijd voor iets anders. Dit vond ik bij Drukkerij Anraad. Een leuke drukkerij waar ik alle technisch ins en outs van het grafisch vak geleerd heb. Na 12 jaar bij de drukkerij was het weer tijd voor een verandering en zo ontstond in 2008 Roland Borg | Grafisch Ontwerp & Webdesign.

Skills

Desktop Publishing / Grafisch Ontwerp
97%
Webdesign
93%
Webdeveloper
80%
Search Engine Optimalisatie
89%

Roland Borg

Grafisch Ontwerper / Webdesigner

Werkervaring

Drukkerij Anraad
DTP-er / Vormgever
Taken: Het opmaken en vormgeven van alle voorkomende soorten drukwerk, tevens het technisch controleren en op inpositie zetten van aangeleverde documenten.
Blauwmedia Uitgeverij
DTP-er / Vormgever
Taken: Het in teamverband opmaken en vormgeven van diverse consumenten- en vakbladen.
Allmedia Uitgeverij
DTP-er / Vormgever
Taken: Het vormgeven en opmaken van diverse bedrijfs regio magazines, boekjes en nieuwsbrieven. Tevens nauwe contacten onderhouden met lithograaf en drukker i.v.m levertijden en death lines.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.